Profil

Assalammualaikum

dieratekikushika@gmail.com
Start blogging since June 2010 tetapi hanya secara aktif pada 2011.  Semua yang ditulis datangnya daripada diri ini.  Setiap aktiviti, pandangan/pendapat ditulis dalam blog ni.  Pemiliknya merupakan seorang anak jati JOHOR.  Dilahirkan pada 16 Oktober dan sangat meminati kek brownies dan biskut brownies. Yummy! Peminat tegar teh o ais dan nasi goreng kampung.

Sebelum ini  URL blog ini adalah aquarestsadrenalin.blogspot.com.  Tapi bila dah join program anjuran MOSTI, maka bertukarlah URL kepada dieratekikushika.my.  Nama DIERA TEKIKUSHIKA di cipta bila aku nak sign up Facebook.  Masa tu taknak guna nama betul, sebab fikir, ala alam maya kan, takkan nak guna nama betul.  Secure sangat =_=.  Meh klik SINI untuk tau asal usul nama DIERA TEKIKUSHIKA.  Korang pon boleh cuba. =)

Terima kasih sebab baca blog yang suka update ikut suka hati ni ye.

Papai !