Kembar


Liyana Erythrina dan Diera Tekikushika
16 Oktober
“Twins share a never ending bond even when one is gone.”
“Obscurity and innocence, twin sisters, escape temptations which would pierce their gossamer armor, in contact with the world.” – Nicolas Chamfort
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Soalan yang selalu ditanya beserta ngan jawapan yg kitorang mmg dah ready utk dijawab. Kalau korg tanya lah kan?
Mana akak mana adik?Aku la kakak. Dia adik.
Cane nak bezakan korang eh?Aku pendek ! Dia tinggi sikit jee

2 soalan je aku nk jawab okay? (*_*)

Benda yang paling best adalah dapat kelirukan orang. Ada kawan jee nak pergi mana-mana. Kalau gaduh pon, orang ingat kasar gila diorg ni, tp pd kitorg normal je benda tu sume. 

Nak tau tak kitorang pon akan excited bila jumpa kembar jugak tau ! Macam Aidil Zafuan n Zaquan Adha tu ! Heheh

Papai !