Assalammualaikum

Bagi siapa-siapa yang cari tempat best malam-malam nak jalan-jalan kat area Johor neh boleh la rajin-rajin ke COUNTRY GARDEN yang terletak di kawasan Danga Bay, Johor Bahru.  Atau pun dalam erti lebih tepat, korang nak survey rumah untuk dibeli ke, nak usha show house boleh lah ye terus ke sini.  Tempat dia memang best, angin sepoi-sepoi bahasa.  Jom tengok gambar aku jalan-jalan kat sana. =)

So, korang dah puas tengok taman-taman yang ada? Memang lah tak puas sebab aku letak gambar sikit je, kalau nak tengok puas-puas pergi terjah Danga Bay yep. hikksss.  Okay, meh la aku review sikit ape tempat COUNTRY GARDEN ni kan.

COUNTRY GARDEN menawarkan kediaman 5 STAR kepada semua orang yang mampu untuk memilikinya.  Kini COUNTRY GARDEN memilih Danga Bay untuk projek seterusnya.  “With over 20 years of township development experience, Country Garden is now building deluxe residential enclaves in Rawang, Kajang, Danga Bay, and more to come, in the joint venture with Mayland Group”.

Baca PORTFOLIO dan SULTAN JOHOR THANKED COUNTRY GARDEN FOR CHOOSING JOHOR BAHRU
Okay dah.  Jadi, kalau rasa mampu nak beli, jemputlah tengok show house-nya yeah! Memang gila kebabom cantik rumah tuh! Sepanjang aku masuk setiap show house tu, memang perkataan yang tak lekang dari mulut adalah, WOW! 😀

muncung sebab mampu tengok je. hehe 
FOLLOW @vallarys on Instagram tau !

Papai !